Zanimljivi tematski dječji kreveti za zabavu, igru i odmor

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-001

Balansirajući zabavu i odmor, ovi novi dječji kreveti poslastica su iz danske tvrtke Lifetime. U ponudi su tematski kreveti u rasponu od gusara i princeza do marokanskog stila i zrakoplova. Ova zabavna rješenja za spavanje pružaju djeci više od mjesta za odmor, jer također služe kao mjesto za igru. Većina ih dolazi opremljeni s ladicama i skrivenim policama, za jednostavno čišćenje. Kreveti su izrađeni od najbolje, čvrste borovine i ručno se izrađuju u Danskoj. Sigurni i prekrasni, kreveti su tretirani kombinacijom laka, voska i pigmenata, kako bi se sačuvala prirodna ljepota pravog drva. Pogledajte slike u galeriji i vjerojatno se nećete moći odlučiti koji vam se model najviše sviđa!

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-002

Pružite svom djetetu priliku istraživati ​​svemir svake noći iz dječjeg raketnog kreveta. Discovery Kids kreveti dolaze u kompletu sa svemirskim zavjesama koje zatvaraju prostor ispod kreveta (ovo područje može se koristiti kao prostor za igru, pisanje domaće zadaće ili za pohranu stvari), ljestvama te s maskom u obliku rakete za ljestve.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-003

Krevet Tree House ponosno predstavlja gornju kućicu s otvorenim prozorom, kose ljestve, uže za penjanje, a ispod kreveta se nalazi prostor gdje možete dodati madrac kao na slici ili ga možete koristiti kao mjesto za igru, čitanje ili učenje.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-004

Krevet Silversparkle Cabin za cure sastoji se od kućice s prozorom, for young girls features an open window, srebrnih zavjesa, policom ispod kreveta, ladicama i ormarića. Ovaj prostor za pohranu ispod kreveta pogodan je za spremanje igračaka, posteljine, odjeće, knjiga i još koječega.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-005

Ice Cream dječji krevet sastoji se od oslikanog dizajna sladoledarskog kombija, viseće kutije za spremanje i police za knjige.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-006

Ovaj stilski i praktični dječji krevet Cabin Bed dolazi s odličnim rješenjima za pohranu stvari – policom ispod kreveta, ladicom i ormarićem. Odlično za spremanje stvari, posteljine, odjeće i knjiga.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-007

Pirate boys je zabavan krevet u obliku slova L, koji dolazi u kompletu s povišenim krevetom s piratskim detaljima, ljestvama i niskim krevetom s ladicom u kojoj je skriven još jedan krevet – za goste.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-008

Krevet za cure Wonderland sastoji se od baldahina sa zavjesama oko kreveta i ladicom ispod kreveta s dodatnim krevetom za goste.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-009

Circus dječji krevet zabavno je oslikan s detaljima cirkusa. Boje su svježe i živahne, a krevet nudi mnogo zabave za djecu.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-010

Knight and Castle krevet u obliku slova L dolazi u kompletu s gornjim krevetom s detaljima zamka, kosim ljestvama i donjim krevetom sa skrivenim krevetom za goste u ladici ispod kreveta.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-011

Krevet Butterfly Cabin dolazi s baldahinom sa zavjesama s detaljima leptira, te policom, ladicama i ormarićem ispod kreveta.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-012

Jednostruki krevet Knight and Castle sadrži tematske zavjese za skriveni prostor ispod kreveta, ljestvama, toboganom i zaštitnom ogradom. Prostor ispod kreveta može biti iskorišten za igru, učenje ili pohranu.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-013

Krevet Pebble Beach moderan je krevet za jedno dijete ili tinejdžera. Ovaj luksuzni krevet dolazi sa zavjesama ispod kreveta, ljestvama i zaštitnom ogradom.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-014

Moroccan style krevet za curice dolazi s baldahinom u marokanskom stilu te velikom ladicom ispod kreveta. Egzotična paleta boja i izbor materijala.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-015

Aeroplane dječji krevet zabavno je ilustriran dizajnom aviona, a dolazi u kompletu s ormarićem za pohranu i policom za knjige. Ovaj vrlo kreativan komad namještaja zasigurno će se svidjeti i djeci i odraslima.

zanimljivi-tematski-djecji-kreveti-za-zabavu-igru-i-odmor_uredjenje-doma-016

Hang-Out krevet za dječake ima gornju kućicu s prozorom, ljestve te donji krevet s ladicom. Ladica se može iskoristiti kao treći krevet za goste.